Onze visie

Met tijd en aandacht voor uw mondgezondheid werken we samen met u, aan uw mooie en gezonde glimlach. We beginnen met de basis, de preventie van het krijgen van gaatjes en ontstekingen.

Het tandvlees moet daarbij gezond worden gemaakt, dit gebeurt door de tandarts en de mondhygiëniste. Door te werken aan een gezond voedingspatroon en de juiste poetsmethode zijn vrijwel alle behandelingen mogelijk. Wel is uw eigen medewerking en motivatie van cruciaal belang om een goede mondgezondheid in stand te houden.

Wij werken als een team, met diverse differentiaties onder een dak. Wij passen moderne methodes en apparatuur toe, nadat uit wetenschappelijk onderzoek gebleken is dat dit een meerwaarde voor u als patiënt heeft.

Zo hoeft u voor het maken van kronen niet meer te “happen”, maar wordt dit gescand en is de kroon dezelfde dag klaar.

Onze speerpunten zijn: Mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, gebitsslijtage, esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, werk op implantaten en kroon- en brugwerk.

Voor behandelingen met beugels en voor het plaatsen van implantaten alsook uitgebreid chirurgisch werk verwijzen wij u door naar een specialist.

Onze Praktijk